Συνταγές

Φεβρουάριος 7, 2017

Σούπα θαλασσινών με Ψάρια – Θαλασσινά & Θαλασσινό νερό

Σούπα θαλασσινών με Ψάρια-Θαλασσινά & Θαλασσινό νερό στο Εpsilon TV ”Επιτέλους Σαββατοκύριακο” με την Ναταλία Γερμανού και τον σεφ Νίκο Δημητροκάλη Υλικά : για 6 άτομα • 1,5 κιλό ψάρια πεσκανδρίτσα, σκορπίνα, χριστόψαρο δράκαινα καπόνι κτλ • 250 γραμ.Μύδια • 4 γαρίδες • 4 καραβίδες • Θαλασσινό νερό • 1 κρεμμύδι μέτριο • 1 κλωνάρι […]

Συνταγές
Ιούνιος 28, 2016

Λευκές Aχιβάδες με λιγκουίνι

Λευκές Aχιβάδες (Βόγκολες ) με λιγκουίνι Υλικά για 4-5 άτομα: 1 πακέτο λιγκουίνι 800 γρ. Λευκές αχιβάδες ολόκληρες με κέλυφος (Βόγκολες) 2 σκελίδες σκόρδο 2 φλιτζανάκια λευκό κρασί 4 κ.γ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. Θαλασσινό νερό Πιπέρι Διαδικασία: Σε μια κατσαρόλα με  νερό ,προσθέτετε 1 φλιτζ. Θαλασσινό νερό και  βράζετε τα μακαρόνια […]

Συνταγές
Ιανουάριος 23, 2016

Κοκκινόψαρο ή Σφυρίδα ψητή στο φούρνο με λαχανικά

Κοκκινόψαρο ή  Σφυρίδα ψητή στο φούρνο με λαχανικά Υλικά: 1 Σφυρίδα ή Κοκκινόψαρο μεγάλο περίπου 1 κιλό 3 καρότα κομμένα σε κύβους 1 μικρό μπρόκολο κομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 φλιτζανάκι . άσπρο κρασί 2-3 κουτ. θαλασσινό νερό 3 κουταλιές ελαιόλαδο 2 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 1 λεμόνι κομμένο σε λεπτές φέτες 1 […]

Συνταγές
Ιανουάριος 21, 2016

Μεσογειακός‬ ‪‎Σολομός‬ με ‪Θαλασσινό‬ ‪νερό‬

Ο Σολομός είναι ένα ιδιαίτερα ωφέλιμο και θρεπτικό ‪Ψάρι‬, ενώ το Θαλασσινό νερό θα εμπλουτίσει το φαγητό σας ”γευστικά” ,αλλά & σε ”ιχνοστοιχεία” ,όπως (ιώδιο, ασβέστιο, μαγνήσιο σίδηρο) χαρίζοντας επίσης μια γεύση από θάλασσα στο φαγητό σας. Υλικά για 4 άτομα: • 4 φιλέτα ‪#‎Σολομό‬ ‪#‎Φλεριανού‬ • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, • 1 ½ φλιτζ. […]

Συνταγές
Ιανουάριος 21, 2016

‪Ψαρόσουπα‬ με ‪‬‪κοκκινόψαρο‬,Φλεριανού‪‪

‪Ψαρόσουπα‬ με ‪‎φρεσκοκατεψυγμένο‬ ‪κοκκινόψαρο‬,”Φλεριανού” ή ‪‎μπακαλιάρο‬,ή ‪φαγκρί‬ ή άλλο ψάρι για σούπα Υλικά • 1 ½ κιλού ψάρι για σούπα • 6 μεγάλα καρότα • 1 ρίζα σέλινο • 1 κρεμμύδι • 4 πατάτες • 2/3 κούπας λάδι • Φρεσκοκομμένo πιπέρι • 1/3 χυμό λεμονιού • Θαλασσινό νερό Διαδικασία Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάλτε 6 […]

Συνταγές
Απρίλιος 13, 2015

Μαγείρεμα ζυμαρικών με “Θαλασσινό Νερό”

Η πιο συχνή χρήση του «Mediterranea Θαλασσινό Νερό» γίνεται στο μαγείρεμα των ζυμαρικών, αφού αναδεικνύει την παραδοσιακή τους γεύση και προσφέρει μια πιο συνεκτική υφή. ΥλικάΔιαδικασίαΧρόνος Υλικά Η συνολική αναλογία για το μαγείρεμα των ζυμαρικών είναι 30% Mediterranea Θαλασσινό Νερό / 70% Νερό. Αν θέλουμε να ενισχύσουμε κι άλλο τη γεύση των ζυμαρικών θα αυξήσουμε [...]
Συνταγές
Δεκέμβριος 29, 2014

Σαλάτα Αστακού

Μπορείτε να ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα μία σαλάτα με υψηλής ποιότητας υλικά. Μπορούμε ν’ αντικαταστήσουμε τον αστακό με όσο το δυνατόν πιο μεγάλες καραβίδες ή γαρίδες  ενώ μπορούμε να προσθέσουμε κρεμμύδι, κολοκυθόσπορο ή ό,τι εσείς προτιμάτε. Διαβάστε την συνταγή εδώ
Συνταγές
Δεκέμβριος 29, 2014

Μπακαλιάρος με πράσινη σάλτσα

Πρόκειται για μία κλασική συνταγή που γίνεται εύκολα και γρήγορα. Το αποτέλεσμα είναι ένα νόστιμο πιάτο με απαλή γεύση και θαλασσινά αρώματα. Διαβάστε περισσότερα
Συνταγές