ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΑΝ
Με μια προσεκτική διαδικασία φέρνουμε τα μοναδικά μας προϊόντα στον κόσμο.
Τα περισσότερα ιχνοστοιχεία χάνονται κατά την επεξεργασία του αλατιού. Το θαλασσινό νερό της Mediterranea δημιουργείται με μια αποκλειστική πατενταρισμένη διαδικασία μηχανικού φίλτρου το οποίο διατηρεί όλη την γκάμα των πολύτιμων ιχνοστοιχείων ανέπαφη. 3.5% του Θαλασσινού νερού Mediterranea είναι μεταλλικά άλατα από το 86% του χλωριούχου νατρίου. Το υπόλοιπο αποτελείται από ιχνοστοιχεία που δεν υπάρχουν στο κανονικό αλάτι.
ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?
Βυθίζοντας τις επιλεγμένες Μεσογειακές πατάτες στο θαλασσινό νερό, πριν το τηγάνισμα σε χαμηλή φωτιά σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή, αφομοιώνουμε την παραδοσιακή τους γεύση που δεν είναι αλμυρή…
Το Θαλασσινό νερό μας έχει κερδίσει 2 αστέρια στο Golden Star για την εξαιρετική γεύση και υψηλή ποιότητα που φέρνει στο φαγητό σας. Βραβεύτηκε από την πιο ειδική κριτική επιτροπή στον κόσμο, η οποία περιλαμβάνει 120 σεφ και σομελιέ από τις πιο εκλεκτούς γαστρονομικούς συλλόγους στην Ευρώπη.