ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
Είναι μια από εκείνες τις παραδόσεις που έχει περάσει από γενιά σε γενιά, και ότι έχει συμβάλει στην παροχή διατροφή μας επάξια τη φήμη της έντονης γεύσεις και αναγνωρίζεται οφέλη για την υγεία: Στα ψαροχώρια που βρίσκονται στη Μεσόγειο, ήταν κοινή πρακτική να μαγειρεύουν φρέσκα οστρακοειδών σε νερό απευθείας από τη θάλασσα. Μαγείρευαν επίσης ρύζι, ζυμαρικά και άλλα παραδοσιακά πιάτα από την περιοχή. Ήταν κοινό μυστικό ότι με αυτόν τον τρόπο το φαγητό είχε ακριβώς την ποσότητα του αλατιού που χρειαζόταν και ότι έφερε την πλήρη φυσική του γεύση. Αυτό είναι ένα μυστικό που θα θέλαμε να μοιραστούμε με όλο τον κόσμο και να εισαγάγουμε στις κουζίνες και τα εστιατόρια .