Καλαμάρια γεμιστά Φλεριανός με Θαλασσινό νερό και κρόκο Κοζάνης
από τον σεφ Νίκο Δημητροκάλη με την Κατερίνα Καινούργιου στο «ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ» EpsilonTV.
από τον σεφ Νίκο Δημητροκάλη με την Κατερίνα Καινούργιου στο «ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ» EpsilonTV.
Ο chef Hλίας Αντωνιάδης μαγειρεύει Χταπομακαρονάδα με πλοκάμια Φλεριανού και Θαλασσινό νερό. Tips: Το χταπόδι πλένετε με Θαλασσινό νερό και έτσι διατηρεί όλα τα ιχνοστοιχεία τα οποία κάνουν καλό στον οργανισμό μας.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει Κεφτεδάκια Κοτόπουλου με σάλτσα Μπύρας με Θαλασσινό Νερό ER BOQUERON . Απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ MasterClass της 11-6-2017. Xoρηγία Δ.Φλεριανός & ΣΙΑ Ε.Ε
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει Μοσχαρίσια φιλετάκια με σάλτσα μπύρας με Θαλασσινό Νερό ”ER BOQUERON” και τσένταρ. Απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ Master Class της 4-6-2017. Στο σημερινό επεισόδιο κάθε πιάτο έχει μοναδική γεύση.! Xoρηγία Δ.Φλεριανός & ΣΙΑ Ε.Ε
από τον σεφ Νίκο Δημητροκάλη, στο «ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ» EpsilonTV.
Kαταπληκτική συνταγή με θαλασσινό νερό και τα φρεσκοκατεψυγμένα προϊόντα Φλεριανός. Απόσπασμα από την εκπομπή του Epsilon “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” με την Ναταλία #Γερμανού της 2-4-2017. Ο σεφ Νίκος Δημητροκάλλης μαγειρεύει καλαμάρι γεμιστό με ρύζι σαφράν κολοκυθάκια και γαριδάκι.
Τραγανές κροκέτες μπακαλιάρου Φλεριανού με πουρέ σκόρδου και μιλφείγ λαχανικών με sauce καραμελωμένων cranberries.
από τον σεφ Νίκο Δημητροκάλη με την Κατερίνα Καινούργιου στο «ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ» EpsilonTV.